Flash Covers Flybatteri Grnd-Hand Svavefly FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie UL Om...

EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

Søg på www.eb-avionics.dk

CopyRight© +45 28 12 06 07/+45 33 22 22 99 Alle priser er vejledende udsalgspriser (RRP) m. 25% moms

postdk@eb-avionics.dk CVR-no: DK 40 80 58 34

EB-AVIONICS


Ocean Signal-PLB3 Personal Locator Beacon, Kan registreres som flyets ELT Krav om ELT?

Priser fra: 5.395,00 Kr. (1. Juni 2024)

Med introduktionen af ​​Automatic Identification System (AIS) funktionalitet, Return Link Service (RLS) teknologi og Near Field Communication (NFC) funktioner i ét 406 MHz Personal Locator Beacon (PLB), repræsenterer den nye Ocean Signal rescueME PLB3 et væsentligt skridt fremad i udviklingen af ​​PLB'er.

Sammenlægningen af ​​406 MHz og AIS-nødmeddelelser parrer effektivt både global og lokal redning og maksimerer derved adgangen til de mest effektive tilgængelige redningsressourcer.

Derudover giver NFC-kapacitet brugerne verdens første smartphone-tilsluttede PLB, og den helt nye Return Link Service-funktion giver brugerne komforten ved at vide, at deres nødbesked er blevet modtaget og deres placering registreret af verdensomspændende søge- og redningspersonale.

Som en førende innovator inden for livreddende produkter til både professionel og rekreativ brug, er Ocean Signal stolte af at tilbyde PLB3 AIS Personal Locator Beacon.

Som verdens FØRSTE PLB med AIS og verdens FØRSTE PLB, der inkluderer NFC og mobilapp, er der ingen grund til at begrunde, hvorfor PLB3 skulle være dit FØRSTE valg.

___________________________________________________________________________________________________

Vi præsenterer den prisvindende Ocean Signal rescueME PLB3 AIS Personal Locator Beacon, nu gratis mobilapp.

PLB3 sender på det verdensomspændende Cospas Sarsat -satellitsystem, som inkluderer 3 forskellige konstellationer for at sikre, at dit 406 MHz nødsignal straks når det globale netværk af søge- og redningsstyrker med din placering nøjagtig inden for 100 meter.

Med flere niveauer af integreret signalteknologi, herunder 406 MHz og GNSS (GPS, Galileo , Glonass) positionering, transmitterer PLB3 også et 121,5 MHz målsøgningssignal, som guider eftersøgnings- og redningstjenester til beaconens aktuelle placering, når de ankommer til stedet, som beacon kan være drevet fra den oprindeligt transmitterede position.

Tilføjelsen af ​​AIS-transmissioner (Automatic Identification System) betyder, at PLB3 AIS Personal Locator Beacon samtidigt advarer alle fartøjer udstyret med AIS-transpondere inden for VHF-radioens rækkevidde af PLB's nødposition.

Dette øger i høj grad både sandsynligheden for og hastigheden for redning, da nærliggende søfartøjer modtager advarslerne. Umiddelbart efter deployering af beaconet vises en AIS-sikkerhedsmeddelelse eller MOB-alarm med beaconets MMSI og placering på enhver AIS-skærm inden for rækkevidde.

Dette gør det nemt for nærliggende søfartøjer at komme ind på beaconen, da det er et aktivt AIS-mål på deres skærme.

PLB3 vil lyse vejen, når redningsmanden ankommer til stedet med både en hvid synlig strobe og infrarød strobe, hvilket giver redningsfolk den visuelle reference, de har brug for i løbet af natten eller andre redningsoperationer med lav sigtbarhed.

Smartphone-forbindelse ved hjælp af Near Field Communication (NFC)

Integrationen af ​​NFC-teknologi giver brugerne mulighed for bekvemt at få adgang til beacon-data fra deres mobiltelefon.

Den enkle handling med at placere en telefon i nærheden af ​​beacon åbner automatisk Ocean Signal Product App og giver adgang til et væld af brugsdata, inklusive aktuel batterilevetid, antal gennemførte selvtests, antal gennemførte GNSS-tests og, hvis det er relevant, mængden hvor lang tid beaconen har været aktiveret.

Detaljeret information om hver selvtest og GNSS-test udført af beaconen er også tilgængelig, hvis det ønskes. For hver vellykket GNSS-test kan brugere se et kort, der viser præcis, hvor testen blev udført, datoen og klokkeslættet for testen, den tid, det tog beaconet at få en rettelse på dine GNSS-koordinater, antallet af satellitter, som beaconet brugte til opnå denne rettelse og nøjagtigheden af ​​placeringen.


 Return Link Service

Return Link Service eller RLS-funktionalitet fungerer, når Search and Rescue sender et signal tilbage gennem Galileo- satellitnetværket for at bekræfte over for beacon-brugeren, at deres nødbesked er blevet modtaget og deres placering registreret. Brugerbekræftelse er tydeligt angivet med et blinkende blåt lys på PLB3. Ud over at inkludere et omfattende funktionssæt er PLB3 AIS Personal Locator Beacon bygget til komfort. Nyd roen i sindet ved at vide, at din nødbesked er blevet leveret med succes, og at hjælpen er på vej.