LAK-17C FES


Enkelt og sikkert. Lige meget hvor du flyver, vil den nye LAK-17C FES få dig i luften eller få dig hjem. Designet til de nye FAI 15 m og 18 m klasser.

50 års erfaring med design af svævefly.

Moderne kompositmaterialer, testede fremstillingsteknikker og for en sikkerheds skyld en mulighed for en motor.

FES fremdrivningssystemet har ingen kendte rapporter om fejl under flyvningen, hvilket giver dig mulighed for at forblive sikker i områder uden løft. Og ja, det er stadig et svævefly.

Ingen sved fra rigning til landing. Alle kontroller tilsluttes automatisk.

Vi tilbyder at vælge et af vores 4 standard instrumentpaneler. Det er også muligt at få et selvdesignet instrumentpanel. Pedaler og ryglæn er justerbare.

I dette meget manøvredygtige svævefly kan anvendes 160 liter ballast i vingerne og 8 liter ballast i halen.

FES-motoren og batterierne er nemme at fjerne, hvis en pilot ønsker at flyve rent svævefly i konkurrence. I dette tilfælde er det muligt at have ekstra ballast i skroget. Med propellen fjernet er der monteret en ren og slank næsekegle på fronten.


Seneste levering fra Sportine.

Den 19.12.2023 leverede JSC Sportine Aviacija den nyeste LAK17cfes til en amerikansk kunde, som prøvefløj flyet i -9° i Pociunai, Prienai,.

Det var en kold oplevelse, men den kunde fortog en selvstart fra den snedækkede bane og foretog et “lovpass” med nyleveret fly inden det blev pakket og sendt til USA og den glade kunde fløj hjem med et komersiel fly.

Seneste aflevering fra Sportiné