EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
SVAVEFLY FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation Faldskarme UL-
Om ....

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

CopyRight© EB-Avionics Tlf: +45 28 12 06 07 // +45 33 22 22 99                alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Søg på www.eb-avionics.dk

MiniLAK-FESL 13.5m

FES motor systemet er kendt for fejlfrit og driftstikkert system. Systemet gør en "Hjem hentning" noget som hører fortiden til, også i bjergegne. Og JA, det er stadig et højtydende svævefly, nu i den nye 13.5m klasse.

Flyet er udstyret med effektive flaps, som anvendes både til at optimerer termikflyvning og landingen kortere og sikrer.

Sikkerhed

Sportine har mere ende 45 års erfaring med udvikling af svævefly. Og taler man om sikkerhed har alle disse års erfaring stor betydning.

Der anvendes moderbe Composite matrialer, gennemtested fabrikations metoder, og mulighed for en driftsikker motor, enten som FES-, eller den kendte Solo motor.

MiniLAK

Lille og sikker. Lige gyldigt hvor du flyver, vil den nye MiniLAK give en god flytur og bringe dig hjem igen.

Ved verdensmesterskabet i 2015 WGC2015, vandt den nye MiniLAK en anden plads.

MiniLAK vil blive produceret i tre versioner:

Comfort.

Det er nemt at rigge MiniLAK op. Alle Controller er automatiske koblede. Cockpittet kan indstilles til enhver pilot, både til en høje & den mindre pilot, og den slanke og den store pilot.

Både pedader og sæde kan nemt indstilles, selv under flyvning, og er konstrueret i materiale af høj kvalitet.

Høj hydelse.

Selv med de højtydende vingeprofiler er det muligt at fylde optil 80l balast vand i vingerne, og 80l balast vand i halefinnen.

FES motorbatterierne som er placeret lige bag hovedbjælken, er nemme at udtage til ladning eller ved konkurrance flyvning.

Propellen i fronten, indstiller sig automatisk og lægger sig helt ind langs med kroppen, hvor de ikke yder nogen for modstand på flyet.

MiniLAK-FESL_Data

Tekniske Data