EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
SVAVEFLY FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation Faldskarme UL-
Om ....

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

CopyRight© EB-Avionics Tlf: +45 28 12 06 07 // +45 33 22 22 99                alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Søg på www.eb-avionics.dk

Thiesen Electronics

ACL4 - Electronic Anti Collision Light

Helt nyt ACL4 with Flarm-Interface and logisk Synkronisering


Udviklingen fortsætter -Thiesen udviklede den nye ACL4 til dig.

Med LED'er fra den nyeste generation kunne vi øge lysstyrken med ca 50%. Vi reducerede samtidig strømforbruget bemærkelsesværdigt. Dette giver en effektivitetsforøgelse på omkring 100%!

Som verdens første integrerede Thiesen  et FLARM-interface i et anti-kollisionslys, for motorfly, for at øge synligheden og dermed sikkerheden i luftrummet. Signalerne leveres fra f.eks. Power-FLARM-enheder øger ACL4's lysimpulser og øger derfor opmærksomheden.

Integrationen med de gennem afprøvede "intelligente synkronisering" i ACL4, tillader en kronologisk sekvens af strømforbrug for de tilsluttede anti-kollisionslys som forhindrer, at batteriet og generatoren bliver overbelastede.

Farve

:

rød

Driftsspænding

:

10 - 17 volt D. C., typisk: 12,8 - 13,4 volt

Effekt

:

10 W

Interface

:

Flarm and Intelligent Synchronisation

Diameter

:

ca. 44  mm

Højde

:

ca. 39  mm

Monteringshul

:

ca. 4,5 mm

Vægt

:

ca. 199 g inkl. Tilslutningskabler

Garanti:

:

5.000 driftstimer eller max. 3 år

Selvfølgelig er alle Thiesen LED-positionslamper / ACL'er vand- og havvandstætte. De elektroniske dele er helt integreret i ACL4, og behøver derfor ikke nogen sort boks eller andre genstande.

Ligesom alle vores andre ACLS er ACL4 tæt lukket i optisk plastik af høj kvalitet. Da alle elektroniske komponenter er integreret i ACL4, er der ikke behov for yderligere plads.

For nem tilslutning er ACL allerede udstyret med et 1,5 / 0,25 mm² fire-wire-kabel. Det kan installeres på skroget eller haleplanet ved hjælp af flangefodning og noget additiv silikone.

Technical specifikationer: