EGENSEVEJ25, 2770 KASTRUP.

EB-Avionics,
SVAVEFLY FLARM KANARIDA VHF Transponders Antenner Oudie LX Navigation Faldskarme UL-
Om ....

postdk@eb-avionics.dk

CVR-no: DK 40 80 58 34

CopyRight© EB-Avionics Tlf: +45 28 12 06 07 // +45 33 22 22 99                alle priser er vejledende udsalgspriser RRP. M. 25% moms

Søg på www.eb-avionics.dk


AIR COM er en Avion radio med 8,33 kHz kanalafstand.

Radioen tilbyder mange nye funktioner så som en lyd equalizer, GPS-baseret frekvensvalg eller styring af vores AIR-mode-S transponder.

Radioen er meget kompakt og nem at installere. AIR COM bryder ny grund. Den enkle betjening og de intuitive funktionaliter hjælper med at reducere vores cockpit arbejdsbelastninger.

Skærm og brug

Radioen er et af de mest anvendte instrumenter under flyvning. Alligevel har de fleste radioer i dag små skærme og ofte en besværlig betjening.

AIR COM har det største display i sin klasse og enkle, robuste betjeningselementer der er perfekt anvendelige selv i turbulens eller med handsker.

Farvedisplayet fungerer yderst godt i sollys og viser al information stor og klar. Bogstaver og tal er betydeligt større end i nuværende radioer.

Lyd

AIR COM bruger moderne lydteknologi. Equalizeren giver mulighed for at forbedre klarheden ved at justere lydudgangen.

Det digitale design muliggør også en bred vifte af funktioner som intercom, lydblanding eller individuelle justeringer af lydindgang og -udgang.

Læs mere …